Retur

Pentru retur sau schimb mărime/produs vă rugăm să sunați la 0733848917.
Pentru a returna un produs sunați la 0733848917 iar noi vă vom trimite firma de curierat GLS pentru a ridica coletul. In termen de 14 zile lucrătoare din momentul când coletul a ajuns la noi vă vom face transferul pe un cont IBAN pe care trebuie sa îl trimiteți pe adresa de email shop@cocheti.ro
Dacă înlocuiți un produs, vă rugăm să specificați cu ce produs doriți(codul  produsului,mărimea și culoarea), vă trimitem curier de la firma de curierat GLS și veți face schimb de colete.
Dacă returnați un produs, vă rugăm să trimiteți contul dvs. bancar IBAN pe adresa noastra de email (shop@cocheti.ro) și în termen de 14 zile lucrătoare, vom efectua transferul. Plata se poate face numai prin transfer bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Pentru a returna sau a înlocui un produs, trebuie să ne informați la telefon sau să ne trimiteți e-mail la shop@cocheti.ro
Dacă aveți dificultăți, nu ezitați să ne contactați la 0733 848 917.
În termen de 14 zile lucrătoare de la primirea articolelor puteți să le returnați sau să le înlocuiți. E suficient să fie într-un:
1. Aspect bun, ambalaj complet (produsul nu este rupt, zgâriat, uzat,spălat sau călcat).
2. Nu există defecțiuni cauzate de utilizarea necorespunzătoare.
3. Ambalaj original și accesorii, dacă sunt incluse.
4. Costul de transport pentru returnarea este 20 lei iar pentru înlocuirea articolelor este 20 lei,taxele de curierat sunt preluate de client.
5. Livrările nu se efectuează duminica și sărbătorile legale.
6. Rambursarea se face prin transfer bancar în contul personal al clientului în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea mărfii returnate.